Overgang naar nieuw portaal

Op deze pagina vindt u alle zaken waarop u éénmalig moet letten bij de overgang naar het PGB Portaal. Er zijn ook veranderingen in de manier van werken en afspraken over het pgb die te maken hebben met het nieuwe portaal.

Wat gebeurt er tijdens de overgang naar het PGB Portaal? Uw administratie wordt van Mijn PGB van de SVB naar het nieuwe PGB Portaal overgezet. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg.

Wilt u op papier blijven werken? Bekijk dan hier wat er voor u verandert.

Bent u zorgverlener en heeft u een brief ontvangen dat uw budgethouder overgezet wordt naar het nieuwe PGB Portaal? Klik dan hier.

CZ zorgkantoor, regio's Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant

Vanaf 5 november 2019 kunt u als budgethouder van CZ zorgkantoor, regio's Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant, gebruik maken van het PGB Portaal. U kunt uw declaraties, zorgovereenkomsten en wijzigingen vanaf deze datum digitaal indienen. Logt u voor de eerste keer in? Raadpleeg dan Zorgovereenkomsten.

Bekijk alle menu-items van deze pagina goed. Zo weet u of u in uw situatie zelf nog wat moet doen. En komt u niet voor verrassingen te staan.

U kunt uw declaraties aanbieden zoals u gewend bent. Hier vindt u de contactgegevens.

Al over naar het PGB Portaal

De budgethouders van de volgende zorgkantoren en gemeenten zijn aangesloten op het PGB Portaal. Uw gegevens zijn al overgezet. U en uw  zorgverlener kunnen direct inloggen. Logt u voor de eerste keer in? Raadpleeg dan Zorgovereenkomsten.

  • CZ zorgkantoor, regio Zeeland (vanaf 10 september 2019)
  • Zilveren Kruis Zorgkantoor, regio Flevoland (vanaf 17 juli 2019)
  • Zorgkantoor DSW (vanaf 18 juni 2018)
  • Gemeente Westland (vanaf 18 juni 2018)

Overige zorgkantoren en gemeenten

Budgethouders en zorgverleners van de overige zorgkantoren of gemeenten gaan later over naar het nieuwe PGB Portaal. U krijgt persoonlijk bericht waneer uw gegevens worden overgezet.