Inloggen en profiel

Als zorgverlener kunt u inloggen wanneer u bericht heeft gekregen dat de budgethouder wordt overgezet naar het nieuwe PGB Portaal. In deze brief staat ook vanaf welke datum u kunt inloggen.

Inloggen met VECOZO-certificaat

Als zorginstelling of als zelfstandige zonder personeel (zzp'er)  logt u in op het PGB Portaal met een VECOZO-certificaat. Dit certificaat vraagt u aan met een AGB-code, waarvoor u zich inschrijft of staat ingeschreven in het AGB-register. Dit is hét identificerende register in de zorg, met de AGB-code als unieke sleutel.

AGB-code

Een AGB-code is een landelijke code waarmee de zorgverlener kan worden herkend. Informatie over het AGB-register vindt u als zorgaanbieder op de site van Vektis.

Aanvragen AGB-code en VECOZO-certificaat

Heeft u nog geen AGB-code of VECOZO-certificaat? Vraag deze op tijd aan en volg ons stappenplan.

Inloggen met DigiD

Bent u géén zorginstelling of zzp’er met een AGB-code? Dan logt u in met uw eigen DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen.

Profiel

Logt u voor de eerste keer in? Ga dan naar uw profiel en vul uw gegevens aan. Deze gegevens zijn nodig voor het opstellen van een zorgovereenkomst en het uitbetalen van declaraties.