Inloggen en profiel

Als zorgverlener kunt u inloggen wanneer u bericht heeft gekregen dat de budgethouder overgezet wordt naar het nieuwe PGB Portaal. In deze brief staat ook vanaf welke datum u kunt inloggen om de administratie te verwerken.

Inloggen met VECOZO-certificaat

Als zorginstelling of als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) logt u in op het PGB Portaal met een VECOZO-certificaat. Hiervoor geldt als voorwaarde dat u staat ingeschreven in het AGB-register. Dit is hét identificerende register in de zorg, met de AGB-code als unieke sleutel. Deze AGB-code is een landelijke code waarmee de zorgverlener kan worden herkend. Op de site van Vektis vindt u als zorgaanbieder relevante informatie over het AGB-register.

Heeft u nog geen AGB-code of VECOZO-certificaat? Volg dan het stappenplan aanvragen AGB-code en VECOZO-certificaat voor zorginstellingen en zzp'ers.

Inloggen met DigiD

Bent u géén zorginstelling of zzp’er met een AGB-code? Dan logt u in met uw eigen DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen.

Profiel

Logt u voor de eerste keer in? Ga dan naar uw profiel en vul uw gegevens aan. Deze gegevens zijn nodig voor het opstellen van een zorgovereenkomst en het uitbetalen van declaraties.