Nieuw vanaf 29 oktober 2020

Het PGB Portaal is constant in ontwikkeling. Ontwikkelingen die het portaal voor u prettiger, sneller, stabieler en toegankelijker maken. De nieuwste aanpassingen zijn op 29 oktober doorgevoerd.

Ook deze keer zijn vooral technische problemen opgelost, waardoor de werking van het portaal is verbeterd. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van aanpassingen.

Inlogpagina

Een aantal budgethouders zagen na de laatste aanpassingen, tijdelijk geen inlogknoppen op de inlogpagina. De cache, het tijdelijk geheugen van deze pagina werd niet geleegd. Dit is direct voor u opgelost.

Nieuwe oplossingen

Medewerkers van de SVB zagen bij twee werktaken niet de geüploade facturen. Dit is opgelost, waardoor de administratieve verwerking sneller gaat.

Een papieren concept-zorgovereenkomst wordt nu wél automatisch gekoppeld aan een nieuw toekenningsbericht. Voorheen bleef deze gekoppeld aan het oude toekenningsbericht.

Toegankelijkheid

Om het PGB Portaal voor alle gebruikers beter toegankelijk te maken zijn er nog twee extra aanpassingen gedaan:

Op de overzichtspagina van uw zorgovereenkomsten is het kleurcontrast verhoogd waardoor het veld ‘Typ een BSN, relatienummer of achternaam’ beter leesbaar is.

Voor gebruikers van screenreaders is er een aanpassing gedaan aan foutmeldingen in formulieren.