Nieuw vanaf 13 maart 2021

Het PGB Portaal is constant in ontwikkeling. Ontwikkelingen die het portaal voor u prettiger, sneller, stabieler en toegankelijker maken. De nieuwste aanpassingen zijn op 13 maart doorgevoerd.

Ook dit keer zijn vooral technische problemen opgelost, waardoor de werking van het portaal is verbeterd. Achter de schermen wordt ook veel werk verzet om het onderhoud van het portaal makkelijker te maken. Een aantal voorbeelden van aanpassingen voor u ziet u hieronder.

Zorgovereenkomst

Als de IBAN of tenaamstelling in het profiel van de zorgverlener ontbreekt, kan de zorgverlener de zorgovereenkomst niet ondertekenen. Deze reden wordt voortaan uitgelegd in de foutmelding.

Maandloon

Er is een probleem opgelost waardoor het bijstorten van maandloon nu zonder problemen kan.

Browser Safari

Gebruikt u de browser Safari? Voorheen kwam u na het inloggen onderaan de startpagina van het portaal uit. Dit is opgelost. U ziet nu de bovenkant van de pagina.

Tip: voeg toe aan uw favorieten

Wilt u www.mijnpgb.nl altijd snel bereiken? Voeg hiervoor de siteĀ  toe aan uw favorieten. Handig als u regelmatig gebruik maakt van het PGB Portaal. Staat hetĀ  oude webadres www.entreepgb.nl nog in uw favorieten? Verwijder dit dan.

Gebruik van Internet Explorer 11 stopt

Microsoft stopt in 2021 met de ondersteuning van de browser Internet Explorer 11 (IE11). Gebruikt u deze browser nog? Stap dan nu over op een andere browser. Zoals bijvoorbeeld de nieuwste versie van Microsoft browser Edge.