Nieuw vanaf 15 december 2020

Het PGB Portaal is constant in ontwikkeling. Ontwikkelingen die het portaal voor u prettiger, sneller, stabieler en toegankelijker maken. De nieuwste aanpassingen zijn op 15 december doorgevoerd.

Ook dit keer zijn vooral technische problemen opgelost, waardoor de werking van het portaal is verbeterd. Een aantal voorbeelden van wat is aangepast voor budgethouders ziet u hieronder.

Zorgovereenkomst

Soms is het nodig om met terugwerkende kracht een zorgovereenkomst op te stellen: u kunt hiervoor nu ook een toekenningsbericht selecteren, waarvan de geldigheid tot en met 2 kalenderjaren terug gaat. Ook als de einddatum van het toekenningsbericht voor dit jaar al is verstreken.

Correspondentie

Bij uw verstrekker kunt u nu aangeven op welk adres u uw post wilt ontvangen.

Vrijwillige bijstorting

Voor budgethouders die niet via het portaal werken is er een technische aanpassing gedaan op het vlak van vrijwillige bijstorting. Bij te weinig budget kan worden bijgestort.

Verhuispagina

Via www.mijnpgb.nl logt u in op het PGB Portaal. Gebruikt u per ongeluk nog www.entreepgb.nl dan wordt u doorverwezen naar www.mijnpgb.nl.

Tip: voeg toe aan uw favorieten

Wilt u www.mijnpgb.nl altijd snel bereiken? Voeg de site dan toe aan uw favorieten. Handig als u regelmatig gebruik maakt van het PGB Portaal. Heeft u eerder www.entreepgb.nl aan uw favorieten toegevoegd? Pas dit dan aan.

Gebruik van Internet Explorer 11 stopt

In 2021 stopt Microsoft met de ondersteuning van de browser Internet Explorer 11 (IE11). Gebruikt u deze browser? We raden u aan op tijd over te stappen op een andere browser. Zoals bijvoorbeeld Microsoft browser Edge (nieuwste versie).