Nieuw vanaf 11 augustus 2020

Het PGB Portaal is constant in ontwikkeling. Ontwikkelingen die het portaal voor u prettiger, sneller, stabieler en toegankelijker maken. De nieuwste aanpassingen zijn op 11 augustus doorgevoerd.

Nieuwste ontwikkelingen

Deze keer zijn vooral technische oplossingen doorgevoerd. U ziet dit niet direct terug in het PGB Portaal, maar de werking van het portaal is hierdoor sterk verbeterd. Medewerkers kunnen hierdoor sneller hun werk doen. En voor u betekent het dat u prettiger werkt in het PGB Portaal.

Zo kunnen zorgovereenkomsten sneller worden verwerkt, omdat een invoerfout niet langer betekent dat een zorgovereenkomst helemaal wordt afgekeurd. Zo’n zorgovereenkomst wordt vanaf nu teruggestuurd naar de afdeling voor correctie. Bovendien hoeft u de zorgovereenkomst niet helemaal opnieuw aan te maken.

Medewerkers van gemeente, zorgkantoor of SVB kunnen uw gegevens veel gemakkelijker en sneller in het systeem vinden, waardoor u bij vragen sneller wordt geholpen.

Is uw zorgverlener ziek en heeft deze een arbeidsovereenkomst? Medewerkers kunnen dit nu beter monitoren. Hierdoor kunnen zij u beter ondersteunen wanneer een zorgverlener langdurig ziek is.

In mei is de huisstijl aangepast en veranderde de naam van de site van www.entreepgb.nl in www.mijnpgb.nl. Waar www.entreepgb.nl nog voorkwam is dit in het portaal aangepast.

Voeg toe aan uw favorieten

Wilt u www.mijnpgb.nl altijd snel bereiken? Voeg de site dan toe aan uw favorieten. Handig als u regelmatig gebruik maakt van het PGB Portaal. Heeft u eerder www.entreepgb.nl aan uw favorieten toegevoegd? Pas dit dan aan.