Nieuw voor u ontwikkeld in het PGB Portaal

Het PGB Portaal is constant in ontwikkeling. Ontwikkelingen die het portaal voor u prettiger, sneller, stabieler en toegankelijker maken. De nieuwste aanpassingen zijn op 31 augustus doorgevoerd.

De werking van het portaal is verbeterd. Niet alleen door technische verbeteringen achter de schermen, maar ook door oplossingen speciaal voor u. Een aantal voorbeelden van deze aanpassingen en nieuwe functies ziet u hieronder.

Overzichtelijke inlogpagina

De inlogpagina die met DigiD, Vecozo of eHerkenning toegang geeft tot het portaal is overzichtelijker geworden.

De pagina ziet er anders uit. De manier van inloggen is hetzelfde gebleven.

Maximum aantal uren per dag voor uw zorgverlener

Bij het opstellen of wijzigen van een zorgovereenkomst in opdracht kunt u voortaan maximaal 24 uur per dag selecteren. Dit was maximaal 12 uur.

Is uw zorgverlener in dienst, dan geldt het maximum van 12 uur per dag.

WW-tarief

Bij het opstellen van een zorgovereenkomst ziet u of het hoge of lage WW-tarief wordt gebruikt. Wilt u later nakijken welk tarief er in een overeenkomst wordt gebruikt? Dit kunt u nu zien in het detailoverzicht van de zorgovereenkomst. De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) schrijft het gebruikte tarief voor.

Vertegenwoordiger met meerdere budgethouders

Vertegenwoordigt u meerdere budgethouders? De juiste budgethouder selecteren is makkelijker geworden. Hiervoor gebruikt u voortaan de overzichtelijke keuzelijst op uw startpagina in het portaal.